Een grote Amerikaanse showman bekend om zijn oneliners heeft ooit gezegd: “Comfort is the enemy of progress”. Om vooruit te komen moet je soms stappen maken en vooral op de momenten waar anderen een stapje terug nemen.
Upgraden van de loods
We hebben tijdens de lockdown veel tijd gestoken om onze loods knap te maken met whiteboards, schilderijen, bestickering, waterkoeler, playstation + tv, bokszak, dartbord, ventilator, koffie & thee hoek en productiekeuken. Als je met veel plezier naar je werk gaat, dan voelt werken helemaal niet als werken.
Ruimte maken
Om door te ontwikkelen is het soms ook goed om omringd te worden door creatieve mensen. Onze behoefte aan extra opslag ruimte, behoefte naar een echt kantoor en gezelschap van andere collega’s dan onze geliefde satebakkers heeft ons doen besluiten om deze stap te maken. We hebben ons kantoor verhuisd naar de Open Space naast onze loods. Ondanks de drukte is het wel gezellig. De Open Space zorgt ervoor dat verschillende culturen samenkomen en bijzondere invalshoeken met elkaar gedeeld worden die misschien niet eens foodgerelateerd zijn maar ons wel kunnen helpen.
Benieuwd hoe de samenwerking is tussen de druktemakers en de satebakkers:
Wij doen toch mee, positief blijven
Wij kiezen ervoor om positief te blijven. Wij doen mee! Wij hebben vorige zomer uitgebreid met een burger concept, Bada Bing Burgers, en hebben dit jaar het aantal sate foodtrucks uitgebreid. Rick gelooft erg in overleven of opgegeten worden en dat is de reden dat het tijd is voor iets nieuws. Er zijn genoeg redenen te verzinnen om iets niet te doen.
We kunnen hier nog niet teveel over verklappen maar we hebben Onur, collega uit de Open Space, gevraagd om ons te helpen:
Binnenkort delen we meer…stay tuned!