inextensoproductions-laat-zien-hoe-je-ideale-instagrammable-zomer-foto-maakt
Mister-Makan-logo

NIEUWJAARSBORREL

Nieuwjaarsborrel met hapjes? Wij verzorgen catering op Locatie. Bekijk de foodtrucks en indoor setups van Mister Makan. Wij kunnen met onze mobiele keukens en samen met foodtruck vrienden elke opdracht invullen.

 

Heb je weinig plek? No worries, want onze foodtrucks hebben echt niet veel ruimte nodig. Kijk maar naar onze zelfgebouwde sate bakfiets, festival catering en event catering opstelling die heel Nederland afreizen. Dankzij het compacte formaat kunnen de foodtrucks en bakfietsen op iedere locatie geplaatst worden – van achtertuin tot aan een indoor locatie.

 

Wij hebben vier verschillende soorten foodtrucks die je op iedere locatie kunt huren. Alleen jij bepaalt wie tijdens de niewjaarsborrel de show gaat stelen op je event: indoor setup (kleine bar), sate bakfiets (MM1), de MM2 of de MM3. Maar welk formaat je ook kiest, je krijgt er altijd een glimlachende satébakker bij.

Verder zullen we je niet te lang lastigvallen, want de foodtrucks en indoor setups van Mister Makan zijn snel in elkaar gezet. We vertrekken vanuit Amsterdam, hebben een half uurtje nodig om op te bouwen en we halen we de Indonesische mobiele keuken naar de nieuwjaarsborrel.

 

We kunnen werken op zowel gas als elektra, en hebben maar één stroompunt nodig. Makkelijk toch?

NIEUWJAARSBORREL CATERING

HET AANTAL KILOMETERS WORDT BEREKEND VANAF AMSTERDAM. EXTRA KILOMETERS ZIJN €0,50 PER KILOMETER

BOVENSTAANDE KOSTEN ZIJN EXCLUSIEF BTW 

inextensoproductions-laat-zien-hoe-je-ideale-instagrammable-zomer-foto-maakt

NIEUWJAARSBORREL OP LOCATIE

Foodtrucks zijn tegenwoordig echt niet meer alleen te vinden op festivals. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een foodtruck op locatie in te huren voor de nieuwjaarsborrrel. Waarom? Nou omdat het kan. En omdat tevreden personeel harder voor je zal werken. En aangezien liefde nog altijd door de maag gaat, is het antwoord vrij simpel. Laat de bedrijfskantine even voor wat het is en haal de Mister Makan sate foodtruck naar je kantoor!

 

Zo werden de medewerkers van TivoliVredenburg in hun eigen pop podia verrast door de satébakkers van Mister Makan. Wil jij ook punten scoren met onze rijsttafel en Indonesische hapjes? Neem contact met ons op en wie weet staat de populaire Indische Foodtruck volgende week bij jou op de werkvloer!

PrijzenOfferte aanvragen
Foodtruck-Amsterdam-Aan-Huis-Actie

NIEUWJAARSBORREL – EXTERNE LOCATIE

Foodtrucks zijn tegenwoordig echt niet meer alleen te vinden op festivals. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een foodtruck op een evenementen locatie in te huren voor de nieuwjaarsborrrel. Waarom? Nou omdat het kan. En omdat tevreden personeel harder voor je zal werken. En aangezien liefde nog altijd door de maag gaat, is het antwoord vrij simpel. Haal de Mister Makan sate foodtruck naar jouw nieuwjaarsborrel!

Wil je dat onze Sate Foodtruck jouw evenement komt upgraden? We got you! Neem contact met ons op en samen zorgen we voor een geslaagde nieuwjaarsborrel.

PrijzenOfferte aanvragen
inextensoproductions-laat-zien-hoe-je-ideale-instagrammable-zomer-foto-maakt

NIEUWJAARSBORREL AAN HUIS

Ben jij opzoek naar een Nieuwjaarsborrel aan huis. Geniet samen met familie of vrienden!

 

Wil jij je gasten laten genieten van vers gegrilde sate en heerlijke Indische specialiteiten. Onze Sate foodtrucks en Indonesische foodtrucks zullen gegarandeerd zorgen voor een spectaculaire beleving tijdens jouw nieuwjaarsborrel.

 

Want eerlijk, waarom zou je kiezen voor een buffet als je je eten ook kan laten serveren uit een toffe Indonesische foodtruck? Foodtrucks zijn creatief en hip, en geven je tuinfeest net even die extra touch waardoor er nog lang over zal worden nagepraat. We zijn er voor jou! Neem contact met ons op en samen zorgen we voor een geslaagd feestje.

PrijzenOfferte aanvragen