Meest gestelde vragen bij een catering op locatie
Hoe werkt dat eigenlijk met de stroompunten? Wat als het regent? Hebben jullie leuke gerechtjes voor als er dieetwensen zijn? Bij een catering komt het een en ander kijken en we krijgen dan ook veel uiteenlopende vragen die we door ervaring vaak met gemak kunnen beantwoorden. Hier vind je onze geruststellende antwoorden op de meest gestelde vragen.
Wat te doen als het slecht weer is?
Het blijft Nederland, dus je weet het nooit met het weer. Toch is onze ervaring dat het meestal meevalt met het slechte weer. Het is niet zo vaak zo dat het te slecht is om buiten bij de truck een lekker gerechtje te bestellen. Gelukkig hebben we ook een aantal opties als het wel met bakken uit de hemel komt.
- Onze truck heeft een luifel, dus als we dicht bij de binnenlocatie parkeren dan blijven de gasten mooi droog.
- We hebben ook de mogelijkheid om de trucks binnen te rijden als de catering plaatsvindt bij een grote (bedrijfs)hal. Dit kleedt ook direct leuk aan.
- We werken samen met partners die tenten kunnen regelen. Dus zijn de voorspellingen slecht dan is er altijd nog een optie.
- Tot slot serveren we soms ook de gerechtjes uit of bouwen we binnen mooie indoor set-ups op. Dus als er een binnenlocatie is dan is er helemaal geen probleem.
Kunnen jullie rekening houden met dieetwensen en vega opties?
Jazeker! Als jullie alle dieetwensen en vega opties op tijd doorgeven kunnen we gemakkelijk inspelen op dieetwensen. Maar zelfs als dit is vergeten nemen we voor de zekerheid altijd vegetarische gerechten mee.
Welke faciliteiten zijn er nodig om op locatie te kunnen cateren?
Dat is simpel; Wij hebben onze Foodtrucks zo gebouwd dat we normale stopcontacten kunnen gebruiken, wel hebben 2 verschillende groepen nodig. Kwa watervoorzieningen zijn we zelfvoorzienend. Verder nemen wij van alles mee. Denk aan; bordjes en bestek, servetten, prullenbakken. In overleg kunnen we meerdere facilitaire zaken adviseren/regelen bij onze partners. Denk aan een party tent, sta tafels, geluid installaties tot disco ballen.
Leuk feitje. Onze gasten zijn altijd verrast dat wanneer we de locatie weer verlaten, alles weer mee teruggaat en netjes is opgeruimd, alsof we niet zijn geweest.
Hoe laat komen jullie?
Het verschilt per klus hoeveel tijd we nodig hebben voor het opbouwen, maar we zijn altijd ruim op tijd (ca. 2 uur van tevoren) zodat we ons eerst even de ruimte/locatie kunnen bekijken en lekker kunnen kokkerellen zodat het de gasten aan niets ontbreekt.
Enthousiast geworden van deze geruststellende antwoorden? Super. Wie weet staan we binnenkort bij jou met een van onze foodtrucks.
CATERING OP LOCATIE
Maak keuze uit één van onze catering pakketten of stel jouw eigen catering of deels vegetarische catering zelf samen. Vraag Mister Makan om een advies op maat of geef vooral jouw eigen wensen door. Wij hebben een foodbook waarin al onze catering gerechten en vegetarische gerechten kunt bekijken. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan via onze website, stuur ons een app of laat een bericht achter op het contactformulier.
Benieuwd naar onze vegetarische gerechten?