Misset Horeca, vakblad voor de ondernemende horecaprofessional, interviewde ons hoe wij omgaan met de lockdown en een lege festival agenda!
Sean en Melvin hadden een uitgebreid gesprek over het rampjaar en hoe ze ondanks alle omstandigheden nog steeds positief blijven. Nu Formule 1 Zandvoort, ABN Amro tennistoernooi, Rollende Keukens, Woo-Hah, Mysteryland en andere festivals afgelast zijn ging cateringredacteur, Sander van Werkhoven, op zoek naar het verhaal achter het veelbelovende jaar van de satebakkers.
Lege agenda, wel hoop
‘Dit gaat weer goed komen.’ Soms duren de dagen op kantoor nou eenmaal wel erg lang. Dat wij geen werk meer hebben voor onze satebakkers vinden we net zó vervelend. ‘We zijn een team. Een paar dagen op een festival. Met zijn allen in een huisje. Mooi weer, leuke sfeer en de gezelligheid onderling. Wij helpen onze satebakkers u solliciteren op andere functies, zoals Samantha Dyrgo die een referentie nodig had om in de zorg te werken. Als de markt op een gegeven moment weer aantrekt, zullen we denk ik wel op zoek moeten naar heel veel nieuwe mensen.’
Collega overgenomen
Als je onze live stories op Social Media volgt heb je misschien al wat teasers gezien. We hebben eind augustus een collega foodtruck ondernemer, Empanada Club, overgenomen. Ze zijn gespecialiseerd in Emapandas, Zuid Amerikaanse catering en Latijn Amerikaanse keuken. Nu we de afgelopen tijd ruimte hebben gemaakt voor iets nieuws hebben we de tijd om het Empanada concept op te nemen binnen Watertanden Inc. Mister Makan en Bada Bing gaan hier volgend jaar ook onder vallen.
Digitale Editie
Voor een cateringbedrijf zoals Mister Makan die zich specialiseert in event catering voor grootschalige publieksevenementen is 100% omzetverlies een grote klap. Daarom zijn we blij dat het onafhankelijke vakblad voor de hotel-, restaurant en cafébranche, Misset Horeca, een uitgelicht stuk over ons schrijft.
Benieuwd naar het hele verhaal? Lees hier het volledige Misset Horeca artikel: