Sate-Foodtruck-Sate-Bakfiets-Sate-Op-De-Grill-Sfeer-Impressie
Mister-Makan-logo

HALAL FOODTRUCK

Wil je een Halal foodtruck huren maar heb je weinig plek? No worries, want de satebakkers hebben echt niet veel ruimte nodig om lekker eten klaar te maken. Kijk maar naar onze zelfgebouwde sate bakfiets en halal foodtrucks die heel Nederland afreizen. Dankzij het compacte formaat kunnen de sate foodtrucks en halal bakfietsen op iedere locatie geplaatst worden – van tuinfeest tot aan een indoor festival.

 

Wij hebben drie verschillende soorten Halal foodtrucks die je op iedere locatie kunt huren. Alleen jij bepaalt wie de show gaat stelen op je event: indoor opstelling (kleine bar), sate bakfiets (MM1), de foodtruck (MM2) of de event catering opstelling (MM3). Maar welk formaat je ook kiest, je krijgt er altijd een glimlachende satébakker bij.

Verder zullen we je niet te lang lastigvallen, want de halal foodtruck en sate setups van Mister Makan zijn snel in elkaar gezet. Met maar een half uurtje opbouwen, halen we de Indische keuken naar jouw evenement. We kunnen werken op zowel gas als elektra, en hebben maar één stroompunt nodig. Chill toch?

PRIJZEN

HET AANTAL KILOMETERS WORDT BEREKEND VANAF AMSTERDAM. EXTRA KILOMETERS ZIJN €0,50 PER KILOMETER

BOVENSTAANDE KOSTEN ZIJN EXCLUSIEF BTW 

Sate-Foodtruck-Sate-Bakfiets-Sate-Op-De-Grill-Sfeer-Impressie

HALAL FOODTRUCK AAN HUIS

Ben jij op zoek naar een halal foodtruck aan huis voor een bedrijfsfeest, verjaardag, familiefeest, speciale gelegenheid of gewoon omdat het kan. Geniet samen met familie, collega’s of vrienden!

 

Wil jij je gasten laten genieten van vers gegrilde sate, halal fried chicken, heerlijke Indische en Indonesische specialiteiten. Onze Halal foodtrucks en Indische foodtrucks zullen gegarandeerd zorgen voor een spectaculaire beleving tijdens jouw feest.

 

Want eerlijk, waarom zou je kiezen voor een buffet als je je eten ook kan laten serveren uit een toffe halal foodtruck? Foodtrucks zijn creatief en hip, en geven je tuinfeest net even die extra touch waardoor er nog lang over je feestje zal worden nagepraat. We zijn er voor jou! Neem contact met ons op en samen zorgen we voor een geslaagd feestje.

PrijzenOfferte aanvragen
Sate-Foodtruck-Sate-Bakfiets-Sate-Op-De-Grill-Sfeer-Impressie

SATE FOODTRUCK – BEDRIJFSFEEST

Foodtrucks zijn tegenwoordig echt niet meer alleen te vinden op bedrijfsfeesten. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om af een toe een foodtruck op locatie in te huren. Waarom? Nou omdat het kan. En omdat tevreden personeel harder voor je zal werken. En aangezien liefde nog altijd door de maag gaat, is het antwoord vrij simpel. Laat de bedrijfskantine even voor wat het is en haal de Mister Makan sate foodtruck naar je kantoor!

 

Zo werden de medewerkers van Coolblue in hun eigen hoofdkantoor verrast
door de satébakkers van Mister Makan. Wil jij ook punten scoren met ons broodje kip of saté? Neem contact met ons op en wie weet staat de populaire Indische Foodtruck volgende week bij jou op de werkvloer!

PrijzenOfferte aanvragen
Sate-Foodtruck-Sate-Bakfiets-Sate-Op-De-Grill-Sfeer-Impressie

SATE FOODTRUCK – BRUILOFT

Als je gaat trouwen moet je het goed doen. We trouwen tenslotte maar één of twee keer. Zeg daarom ook ja tegen een foodtruck bruiloft. In plaats van een traditionele setting, verras je je gasten met de ambiance van een intiem festival. Want koken doe je niet alleen om te eten, met lekkere gerechten breng je mensen bij elkaar.

 

Met veel passie en liefde zullen de lekkerste sate en Indonesische hapjes aan je vrienden en familie serveren. Oh en onze stoere sate foodtrucks zullen gelijk bijdragen aan een bijzonder decor op jullie bruiloft, handig voor mooie foto’s in het bruiloftsalbum.

PrijzenOfferte aanvragen
Sate-Foodtruck-Sate-Bakfiets-Sate-Op-De-Grill-Sfeer-Impressie

SATE FOODTRUCK – EVENT CATERING

Voor een onvergetelijk event is kwaliteit voedsel van groot belang. Onze sate foodtruck zal gegarandeerd zorgen voor een spectaculaire beleving tijdens jouw evenement. Want eerlijk, waarom zou je kiezen voor een saaie catering als je je eten ook kan laten serveren uit een sate foodtruck? Foodtrucks zijn creatief en hip, en geven je feest net even die extra touch waardoor er nog lang over je event zal worden nagepraat.

 

Wil je meerdere foodtrucks op jouw evenement? Mister Makan kan samen met zijn foodtruck vrienden Friethoes, Pomms (friet), Empanada Club (taco, nacho en empanada’s), Pizza Amici (pasta en pizza), Chez Jan (hot dog), SGT. Pepper (Indiaas), Pachamama (vis), Bada Bing (Burgers), Cocos Locos (cocktails, kokosnoten en smoothies) en Crêpes BUBU (crêpes en poffertjes) langskomen en zo een mini foodtruck festival creëren. Niet alleen krijgt jouw evenement een heerlijk zomers sfeertje, maar zo hebben gasten ook de gelegenheid om gerechten vanuit de hele wereld proeven. Ja, je zal zeker indruk maken!

Wil je dat onze Sate Foodtruck jouw evenement komt upgraden? We got you! Neem contact met ons op en samen zorgen we voor een geslaagd evenement.

PrijzenOfferte aanvragen