Mister-Makan-logo

MISTER MAKAN – FOODTRUCK

Wil je een Indonesische foodtruck huren maar heb je weinig plek? No worries, want je hebt echt niet veel ruimte nodig om lekker eten klaar te maken. Kijk maar naar onze zelfgebouwde bakfiets en foodtrucks die heel Nederland afreizen. Dankzij het compacte formaat kunnen de trucks en fietsen op iedere locatie geplaatst worden – van achtertuin tot aan een indoor festival.

Wij hebben drie verschillende soorten Indonesische foodtrucks die je op iedere locatie kunt huren. Alleen jij bepaalt wie de show gaat stelen op je event: de bakfiets, de MM1 of de MM2. Maar welk formaat je ook kiest, je krijgt er altijd een glimlachende satébakker bij.

Verder zullen we je niet te lang lastigvallen, want de foodtrucks en setups van Mister Makan zijn snel in elkaar gezet. Met maar een half uurtje opbouwen, halen we de Indonesische keuken naar jouw evenement. We kunnen werken op zowel gas als elektra, en hebben maar één stroompunt nodig. Chill toch?

PRIJZEN

HET AANTAL KILOMETERS WORDT BEREKEND VANAF AMSTERDAM. EXTRA KILOMETERS ZIJN €0,50 PER KILOMETER

BOVENSTAANDE KOSTEN ZIJN EXCLUSIEF BTW 

FOODTRUCK – BEDRIJVEN

Foodtrucks zijn tegenwoordig echt niet meer alleen te vinden op festivals. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om af een toe een foodtruck op locatie in te huren. Waarom? Nou omdat het kan. En omdat tevreden personeel harder voor je zal werken. En aangezien liefde nog altijd door de maag gaat, is het antwoord vrij simpel. Laat de bedrijfskantine even voor wat het is en haal de Mister Makan foodtruck naar je kantoor!

Zo werden de medewerkers van Coolblue in hun eigen hoofdkantoor verrast
door de satébakkers van Mister Makan. Wil jij ook punten scoren met ons broodje kip of saté? Neem contact met ons op en wie weet staat de populaire Indonesische Foodtruck volgende week bij jou op de werkvloer!

PrijzenOfferte aanvragen

FOODTRUCK – BEURS

De Indonesische foodtrucks van Mister Makan zijn multifunctioneel en zeker ook inzetbaar op grote beurzen. Onze foodtrucks hebben al vaker in grote conferentie centra gestaan zoals in de RAI in Amterdam of AHOY in Rotterdam, en bieden de bezoekers een unieke kans een kijkje te nemen in de Indonesische keuken.

Met biologische ingrediënten bereiden wij heerlijke verse maaltijden voor een lage prijs. Het kwaliteit eten en de exclusieve uitstraling van onze foodtrucks zorgen ervoor dat Mister Makan iedere beurs of congres naar een hoger level tilt.

PrijzenOfferte aanvragen

FOODTRUCK – BRUILOFT

Als je gaat trouwen moet je het goed doen. We trouwen tenslotte maar één of twee keer. Zeg daarom ook ja tegen een foodtruck bruiloft. In plaats van een traditionele setting, verras je je gasten met de ambiance van een intiem festival. Want koken doe je niet alleen om te eten, met lekkere gerechten breng je mensen bij elkaar.

Met veel passie en liefde zullen de lekkerste Indonesische hapjes aan je vrienden en familie serveren. Oh en onze stoere foodtrucks zullen gelijk bijdragen aan een bijzonder decor op jullie bruiloft, handig voor mooie foto’s in het bruiloftsalbum.

PrijzenOfferte aanvragen

FOODTRUCK – EVENEMENTEN

Voor een onvergetelijk event is kwaliteit voedsel van groot belang. Onze Indonesische foodtruck zal gegarandeerd zorgen voor een spectaculaire beleving tijdens jouw evenement. Want eerlijk, waarom zou je kiezen voor een saaie catering als je je eten ook kan laten serveren uit een toffe truck? Foodtrucks zijn creatief en hip, en geven je feest net even die extra touch waardoor er nog lang over je event zal worden nagepraat.

Wil je meerdere foodtrucks op jouw evenement? Mister Makan kan samen met zijn foodtruck vrienden Friethoes, Pomms (friet), Pizza Amici, Old Scuola (pasta en pizza), Chez Jan (hot dog), SGT. Pepper (Indiaas), Pachamama (vis), Bada Bing (Burgers), Cocos Locos (cocktails, kokosnoten en smoothies) en Crêpes BUBU (crêpes en poffertjes) langskomen en zo een mini foodtruck festival creëren. Niet alleen krijgt jouw evenement een heerlijk zomers sfeertje, maar zo hebben gasten ook de gelegenheid om gerechten vanuit de hele wereld proeven. Ja, je zal zeker indruk maken!

Wil je dat de Indonesische foodtruck jouw evenement komt upgraden? We got you! Neem contact met ons op en samen zorgen we voor een geslaagde party.

PrijzenOfferte aanvragen