foodtruck-amsterdam-aan-huis
Mister-Makan-logo

FOODTRUCK FESTIVAL

Wil jij een Foodtruck Festival aan huis of bij jouw bedrijf? Wij komen graag samen met onze foodtruckvrienden bij jouw op locatie voor een mini foodtruck festival met onze snacks en maaltijden? No worries, want de satebakkers hebben echt niet veel ruimte nodig om lekker eten klaar te maken. Kijk maar naar onze zelfgebouwde bakfiets en sate foodtrucks die heel Nederland afreizen. Dankzij het compacte formaat kunnen de foodtrucks en sate bakfietsen op iedere locatie geplaatst worden – van tuinfeest, bedrijfsterrein, evenementen locatie, achtertuin tot aan een indoor festival.

 

Wij hebben drie verschillende soorten Sate foodtrucks die je op iedere locatie kunt huren. Alleen jij bepaalt wie de show gaat stelen op je event: indoor opstelling (kleine bar), sate bakfiets (MM1), de foodtruck (MM2) of de event catering opstelling (MM3). Via offerte aanvragen kom je in het boekingsformulier waar je geheel vrijblijvend je food wensen kan doorgeven.

Verder zullen we je niet te lang lastigvallen, want de sate foodtruck en setups van Mister Makan zijn snel in elkaar gezet. Met maar een half uurtje opbouwen, halen we een foodtruck festival naar jouw evenement. We kunnen werken op zowel gas als elektra, en hebben maar één stroompunt nodig. Chill toch?

PRIJZEN

HET AANTAL KILOMETERS WORDT BEREKEND VANAF AMSTERDAM. EXTRA KILOMETERS ZIJN €0,50 PER KILOMETER

BOVENSTAANDE KOSTEN ZIJN EXCLUSIEF BTW 

Foodtruck-Amsterdam-Aan-Huis-Actie

FOODTRUCK FESTIVAL AAN HUIS

Ben jij opzoek naar een foodtruck festival of een mini foodtruck festival aan huis voor een verjaardag, familiefeest, speciale gelegenheid of gewoon omdat het kan. Geniet samen met familie of vrienden!

 

Wil jij je gasten laten genieten van vers gegrilde sate, heerlijke Indonesische specialiteiten en authentieke gerechten van onze foodtruck vrienden. In een mini foodtruck festival opstelling zullen we gegarandeerd zorgen voor een spectaculaire beleving tijdens jouw feest.

 

Want eerlijk, waarom zou je kiezen voor een buffet als je je eten ook kan laten serveren uit een toffe sate foodtruck? Foodtrucks zijn creatief en hip, en geven in een foodtruck festival je tuinfeest net even die extra touch waardoor er nog lang over je feestje zal worden nagepraat. We zijn er voor jou! Neem contact met ons op en samen zorgen we voor een geslaagde Foodtruck Festival aan huis.

PrijzenOfferte aanvragen
Foodtruck-Amsterdam-Aan-Huis-Actie

FOODTRUCK FESTIVAL – BEDRIJFSFEEST

Foodtrucks zijn tegenwoordig echt niet meer alleen te vinden op festivals. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om af een toe een foodtruck festival op locatie in te huren. Waarom? Nou omdat het kan. En omdat tevreden personeel harder voor je zal werken. En aangezien liefde nog altijd door de maag gaat, is het antwoord vrij simpel. Laat de bedrijfskantine even voor wat het is en haal de Mister Makan sate foodtruck en die van hun foodtruck vrienden naar je kantoor!

 

Zo werden de medewerkers van Coolblue in hun eigen hoofdkantoor verrast
door de satébakkers van Mister Makan. Wil jij ook punten scoren met ons broodje kip of saté? Neem contact met ons op en wie weet staat de populaire Indische Foodtruck in een foodtruck festival opstelling volgende week bij jou op de werkvloer!

PrijzenOfferte aanvragen
Foodtruck-Amsterdam-Aan-Huis-Actie

FOODTRUCK FESTIVAL – BRUILOFT

Als je gaat trouwen moet je het goed doen. We trouwen tenslotte maar één of twee keer. Zeg daarom ook ja tegen een foodtruck festival op jouw bruiloft. In plaats van een traditionele setting, verras je je gasten met de ambiance van een intiem foodtruck festival. Want koken doe je niet alleen om te eten, met lekkere gerechten breng je mensen bij elkaar.

 

Met veel passie en liefde zullen de lekkerste sate, Indonesische hapjes en authentieke gerechten van onze foodtruck vrienden aan je vrienden en familie serveren. Oh en onze stoere sate foodtrucks en die van onze foodtruck vrienden zullen gelijk bijdragen aan een bijzonder decor op jullie bruiloft, handig voor mooie foto’s in het bruiloftsalbum.

PrijzenOfferte aanvragen
Foodtruck-Amsterdam-Aan-Huis-Actie

FOODTRUCK FESTIVAL – EVENT CATERING & CREW CATERING

Voor een onvergetelijk event is kwaliteit voedsel voor jouw CREW van groot belang. Onze sate foodtruck en het eten van onze foodtruck vrienden zullen gegarandeerd zorgen voor een spectaculaire beleving tijdens jouw evenement. Want eerlijk, waarom zou je kiezen voor een saaie catering als je je eten ook kan laten serveren uit een rij foodtrucks? Foodtrucks zijn creatief en hip, en geven je feest net even die extra touch waardoor er nog lang over je event zal worden nagepraat.

 

Wil je een Foodtruck Festival op jouw evenement? Mister Makan kan samen met zijn foodtruck vrienden Friethoes, Pomms (friet), Empanada Club (taco, nacho en empanada’s), Pizza Amici (pasta en pizza), Chez Jan (hot dog), SGT. Pepper (Indiaas), Pachamama (vis), Bada Bing (Burgers), Cocos Locos (cocktails, kokosnoten en smoothies) en Crêpes BUBU (crêpes en poffertjes) langskomen en zo een mini foodtruck festival creëren. Niet alleen krijgt jouw evenement een heerlijk zomers sfeertje, maar zo hebben gasten ook de gelegenheid om gerechten vanuit de hele wereld proeven. Ja, je zal zeker indruk maken!

Wil je dat onze Sate Foodtruck jouw evenement komt upgraden? Nice! Neem contact met ons op en samen zorgen we voor een geslaagd Foodtruck Festival.

PrijzenOfferte aanvragen