Sate-Foodtruck-Sate-Bakfiets-Sate-Op-De-Grill-Sfeer-Impressie
Mister-Makan-logo

Foodtruck bruiloft huren op locatie of voor thuis?

Bij een bruiloft organiseren komt vaak meer kijken dan dat je in eerste instantie denkt. Een goed-georganiseerde catering is essentieel om lastminute stress te voorkomen. Mister Makan is de perfecte cateraar voor je bruiloft en zal zeker zorgen voor een geslaagde dag. Of je nou gaat trouwen in het bos, op het strand of in je eigen achtertuin, no worries; wij kunnen met onze sate foodtruck naar iedere locatie komen!

 

Wil je in plaats van een bruiloft foodtruck de catering liever via een drie-gangen menu uitserveren? Wij kunnen eventueel ook helpen met de drank en het plaatsen van een bar. Ook kan je kiezen voor een Indisch buffet.

 

Wij hebben verschillende soorten bruiloft foodtrucks die je op iedere locatie kunt huren. Alleen jij bepaalt wie de show gaat stelen op je event: indoor (kleine bar), sate bakfiets (MM1), onze foodtruck (MM2) of de bruiloft catering opstelling (MM3). Maar welk formaat je ook kiest, je krijgt er altijd een glimlachende foodtruck chef bij.

Als je gaat trouwen moet je het goed doen. We trouwen tenslotte maar één of twee keer. Zeg daarom ook ja tegen een foodtruck bruiloft.  In plaats van een traditionele setting, verras je je gasten met de ambiance van een intiem festival. Want koken doe je niet alleen om te eten, met lekkere Indonesiche gerechten breng je mensen bij elkaar. 

 

Met veel passie en liefde serveert Mister Makan de lekkerste Sate enIndische hapjes aan je vrienden en familie. Oh en onze stoere bruiloft foodtrucks zullen gelijk bijdragen aan een bijzonder decor op jullie bruiloft, handig voor mooie foto’s in het bruiloft album.

PRIJZEN

HET AANTAL KILOMETERS WORDT BEREKEND VANAF AMSTERDAM. EXTRA KILOMETERS ZIJN €0,50 PER KILOMETER

BOVENSTAANDE KOSTEN ZIJN EXCLUSIEF BTW 

FOODTRUCK BRUILOFT HUREN AAN HUIS

Ben jij opzoek naar een sate foodtruck aan huis voor een verjaardag, familiefeest, speciale gelegenheid of gewoon omdat het kan. Geniet samen met familie of vrienden!

 

Wil jij je gasten laten genieten van vers gegrilde sate en heerlijke Indonesische gerechten. Onze Bruiloft foodtrucks en Indische foodtrucks zullen gegarandeerd zorgen voor een spectaculaire beleving tijdens jouw feest.

 

Want eerlijk, waarom zou je kiezen voor een buffet als je je eten ook kan laten serveren uit een toffe bruiloft foodtruck? Foodtrucks zijn creatief en hip, en geven je tuinfeest net even die extra touch waardoor er nog lang over je feestje zal worden nagepraat. We zijn er voor jou! Neem contact met ons op en samen zorgen we voor een geslaagd feestje.

PrijzenOfferte aanvragen

FOODTRUCK BRUILOFT – EVENT LOCATIE

Foodtrucks zijn tegenwoordig echt niet meer alleen te vinden op festivals. Steeds meer bruiloft koppels kiezen ervoor om een bruiloft foodtruck op locatie in te huren. Waarom? Nou omdat het kan. En aangezien liefde nog altijd door de maag gaat, is het antwoord vrij simpel. Laat de cateraar op de evenementen locatie even voor wat het is en haal de Mister Makan foodtruck naar jouw bruiloft!

PrijzenOfferte aanvragen

FOODTRUCK BRUILOFT

Als je gaat trouwen moet je het goed doen. We trouwen tenslotte maar één of twee keer. Zeg daarom ook ja tegen een foodtruck bruiloft. In plaats van een traditionele setting, verras je je gasten met de ambiance van een intiem festival. Want koken doe je niet alleen om te eten, met lekkere gerechten breng je mensen bij elkaar.

 

Met veel passie en liefde zullen de lekkerste sate en Indonesische hapjes aan je vrienden en familie serveren. Oh en onze stoere sate foodtrucks zullen gelijk bijdragen aan een bijzonder decor op jullie bruiloft, handig voor mooie foto’s in het bruiloftsalbum.

PrijzenOfferte aanvragen