Mister-Makan-logo

MISTER MAKAN – CATERING

Het zou zonde zijn als mensen alleen tijdens het festivalseizoen van ons eten kunnen genieten. Daar is onze sappige saté met kroeproek net even wat te lekker voor. We openen regelmatig een pop-up kitchen, waardoor je je ook in de wintermaanden even in de festivalsferen waant.

Dankzij de cateringservice van Mister Makan kun je heel het jaar door genieten van je lievelingsgerechten uit Indonesië. Of dit nou de gado gado salade, nasi, rijsttafel of het broodje kip is– Mister Makan is de cateraar voor evenementen waar en wanneer jij maar wil. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

BedrijvenParticulierenFestivals

Referenties

logo WOO HAH!
Match voor ons qua food, feel en fun

“Na onze eerste samenwerking tijdens editie WOO HAH! 2019, zijn we overtuigd dat Melvin en zijn team een goede match zijn voor ons publiek qua food, feel en fun en zien jullie graag weer op WOO HAH! 2020” Jasper Reinhoudt, 013 Poppodium | Horeca & Hospitality)

logo The Food Bookers Amsterdam
Cateraar waar je op kan bouwen

“Mister Makan is een cateraar waar je op kan bouwen. Ze serveren heerlijke gerechten en hebben een hoge productie snelheid. Kortom een goede partner om aan je zijde te hebben.” Casper Fonk, The Foodbookers

logo Verknipt Events Amsterdam
Enthousiast, betrouwbaar en snel

“Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met Mister Makan. Enthousiast, betrouwbaar, snelle communicatie en natuurlijk heerlijk eten voor de bezoekers van onze evenementen.” Jamie, Michelle, Mer & Reza, Verknipt Events

logo Kopstootbar Amsterdam
Jongens zijn super om mee te werken

“De twee jongens van Makan zijn niet alleen super om mee te werken, hun saté is goddelijk. Tijdens onze pop-up periode in de Kopstootbar heb ik nog nooit zoveel saté gegeten als toen. Zonder twijfel één van de beste foodtrucks / cateraars op dit moment. Selamat makan!” Jamie van der Will, Kopstootbar

CATERING – BEDRIJFSFEEST

Heb je wat te vieren op je werk? Een jubileum of een mooie opdracht binnen gehaald? Lekker eten en drinken is dé perfecte manier om ieder succes te vieren. En Mister Makan is de ideale cateraar voor een bedrijfsfeest. Met haar Indonesische specialiteiten, van haar gemarineerde vlees tot aan verrassende nasi goreng, brengt Mister Makan tropische gezelligheid naar iedere cateringklus.

Het maakt verder niet uit of het gaat om een kleinschalig etentje of een feest voor het hele bedrijf – samen kunnen we de gewenste cateringinvulling bespreken.

Van alleen snacks tot aan een volledige rijsttafel, heerlijke desserts of een compleet drie gangen menu. De mogelijkheden zijn eindeloos.

MogelijkhedenOfferte aanvragen

CATERING – BRUILOFT

Bij een bruiloft organiseren komt vaak meer kijken dan dat je in eerste instantie denkt. Een goed-georganiseerde catering is essentieel om lastminute stress te voorkomen. Mister Makan is de perfecte cateraar voor je bruiloft en zal zeker zorgen voor een geslaagde dag. Aangezien Mister Makan een mobiele Indonesische keuken is, kunnen wij makkelijk naar iedere locatie toekomen. Of je nou gaat trouwen in het bos, op het strand of in je eigen achtertuin. Don’t worry. Wij komen gewoon naar jou toe.

Ook kunnen wij serviesgoed en de drank verzorgen, zodat je alle aandacht hebt voor je gasten en extra kunt genieten van deze bijzondere dag. Wil je je eten liever via een drie-gangen menu of via een buffet uitserveren? Geen probleem! Bespreek het, en wij regelen de rest.

PrijzenOfferte aanvragen

CATERING – BEURS

Hoeveel ervaring je ook hebt met het organiseren van evenementen, het organiseren van een beurs blijft een ander verhaal. Een grote stap, die nogal wat tijd en energie vraagt, maar die wel heel veel succes op kan leveren. Laat Mister Makan je helpen, en al je cateringstress uit handen nemen. Focus jij je op de stands, dan houden wij ons bezig met het eten.

Wil je kijken wat de mogelijkheden zijn voor een Indonesische catering op een beurs? Neem dan contact met ons op!

PrijzenOfferte aanvragen

CREW CATERING

Wist je dat we steeds vaker worden gevraagd om de crew catering te verzorgen? Zo hebben wij achter de schermen de catering verzorgd voor A Day At The Park, ID&T, TivoliVredenburg, Verknipt Events, Melkweg, E&A Events en Hello Festival.

Artiesten willen vaak omwille van tijd, of simpelweg omdat het lekkerder is eten bij creatieve cateraars. Wij stemmen alles af op specifieke wensen, eventuele allergieën en houden  rekening met vegetariërs en veganisten.

Wil je kijken wat de mogelijkheden zijn voor een Indonesische crew catering op jouw evenement? Neem dan contact met ons op!

PrijzenOns boeken