Foodtruck-Amsterdam-Aan-Huis-Actie
Mister-Makan-logo

AZIATISCHE FOODTRUCK

Op zoek naar een Aziatische Foodtruck? Bekijk de foodtrucks van Mister Makan. Wij kunnen met onze Oosterse keukens en samen met foodtruck vrienden elke opdracht invullen.

 

Heb je weinig plek? No worries, want de Aziatische foodtrucks hebben echt niet veel ruimte nodig. Kijk maar naar onze zelfgebouwde sate bakfiets, event catering opstelling en indooropstelling die heel Nederland afreizen. Dankzij het compacte formaat kunnen de foodtrucks en bakfietsen op iedere locatie geplaatst worden – van tuinfeest tot aan een bedrijfsfeest.

 

Aziatische Foodtruck huren? Wij hebben vier verschillende soorten foodtrucks die je op iedere locatie kunt inzetten. Alleen jij bepaalt wie de show gaat stelen op je event: indoor setup (kleine bar), sate bakfiets (MM1), event catering opstelling (MM2) of de festival catering opstelling (MM3). Welk formaat je ook kiest, je krijgt er altijd een glimlachende satébakker bij.

Verder zullen we je niet te lang lastigvallen, want de Aziatische foodtrucks van Mister Makan zijn snel in elkaar gezet. We vertrekken vanuit Amsterdam, half uurtje opbouwen we halen de Aziatische keuken naar jouw evenement.

 

We kunnen werken op zowel gas als elektra, en hebben maar één stroompunt nodig. Makkelijk toch?

FOODTRUCK HUREN

HET AANTAL KILOMETERS WORDT BEREKEND VANAF AMSTERDAM. EXTRA KILOMETERS ZIJN €0,50 PER KILOMETER

BOVENSTAANDE KOSTEN ZIJN EXCLUSIEF BTW 

Foodtruck-Amsterdam-Aan-Huis-Actie

AZIATISCHE FOODTRUCK AAN HUIS

Ben jij opzoek naar een aziatische foodtruck aan huis voor een verjaardag, familiefeest, speciale gelegenheid of gewoon omdat het kan. Geniet samen met familie of vrienden!

 

Wil jij je gasten laten genieten van vers gegrilde sate en heerlijke Aziatische specialiteiten. Onze Aziatische foodtrucks en Indische foodtrucks zullen gegarandeerd zorgen voor een spectaculaire beleving tijdens jouw feest.

 

Want eerlijk, waarom zou je kiezen voor een buffet als je je eten ook kan laten serveren uit een toffe Aziatische foodtruck? Foodtrucks zijn creatief en hip, en geven je tuinfeest net even die extra touch waardoor er nog lang over je feestje zal worden nagepraat. We zijn er voor jou! Neem contact met ons op en samen zorgen we voor een geslaagd feestje.

PrijzenOfferte aanvragen
Foodtruck-Amsterdam-Aan-Huis-Actie

AZIATISCHE FOODTRUCK - BEDRIJFSFEEST

Foodtrucks zijn tegenwoordig echt niet meer alleen te vinden op bedrijfsfeesten. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om af een toe een foodtruck op locatie in te huren. Waarom? Nou omdat het kan. En omdat tevreden personeel harder voor je zal werken. En aangezien liefde nog altijd door de maag gaat, is het antwoord vrij simpel. Laat de bedrijfskantine even voor wat het is en haal de Mister Makan Aziatische foodtruck naar je kantoor!

 

Zo werden de medewerkers van Coolblue in hun eigen hoofdkantoor verrast
door de Aziatische foodtruck van Mister Makan. Wil jij ook punten scoren met ons broodje kip of saté? Neem contact met ons op en wie weet staat de populaire Aziatische Foodtruck volgende week bij jou op de werkvloer!

PrijzenOfferte aanvragen
Foodtruck-Amsterdam-Aan-Huis-Actie

AZIATISCHE FOODTRUCK – BRUILOFT

Als je gaat trouwen moet je het goed doen. We trouwen tenslotte maar één of twee keer. Zeg daarom ook ja tegen een foodtruck bruiloft. In plaats van een traditionele setting, verras je je gasten met de ambiance van een intiem festival. Want koken doe je niet alleen om te eten, met lekkere gerechten breng je mensen bij elkaar.

 

Met veel passie en liefde zullen de lekkerste sate en Indische hapjes aan je vrienden en familie serveren. Oh en onze stoere Aziatische foodtrucks zullen gelijk bijdragen aan een bijzonder decor op jullie bruiloft, handig voor mooie foto’s in het bruiloftsalbum.

PrijzenOfferte aanvragen
Foodtruck-Amsterdam-Aan-Huis-Actie

AZIATISCHE FOODTRUCK – EVENT CATERING

Voor een onvergetelijk event is kwaliteit voedsel van groot belang. Onze Aziatische foodtruck zal gegarandeerd zorgen voor een spectaculaire beleving tijdens jouw evenement. Want eerlijk, waarom zou je kiezen voor een saaie catering als je je eten ook kan laten serveren uit een Aziatische foodtruck? Foodtrucks zijn creatief en hip, en geven je feest net even die extra touch waardoor er nog lang over je event zal worden nagepraat.

 

Wil je meerdere foodtrucks op jouw evenement? Mister Makan kan samen met zijn foodtruck vrienden Friethoes, Pomms (friet), Empanada Club (taco, nacho en empanada’s), Pizza Amici (pasta en pizza), Chez Jan (hot dog), SGT. Pepper (Indiaas), Pachamama (vis), Bada Bing (Burgers), Cocos Locos (cocktails, kokosnoten en smoothies) en Crêpes BUBU (crêpes en poffertjes) langskomen en zo een mini foodtruck festival creëren. Niet alleen krijgt jouw evenement een heerlijk zomers sfeertje, maar zo hebben gasten ook de gelegenheid om gerechten vanuit de hele wereld proeven. Ja, je zal zeker indruk maken!

Wil je dat onze Aziatische Foodtruck jouw evenement komt upgraden? We got you! Neem contact met ons op en samen zorgen we voor een geslaagd evenement.

PrijzenOfferte aanvragen